Over ons

Boire bon, c’est vivre bien!


Hope Wines is een kleine, lokale importeur en verdeler van fijne wijnen en is gesticht in 2019 door huisartsen Willy Holsters en Guy Peeters. Willy en Guy zijn al hun hele leven goede vrienden en gepassioneerd door wijn. Ondanks hun drukke leven als huisarts organiseerden ze regelmatig wijnproeverijen voor collega’s, vrienden en familie. Ook de jaarlijkse gezinsvakantie van beide artsen verliep langs de grote wijnroutes van West-Europa. Het was duidelijk dat beide dokters leefden voor en van de geneeskunde en de wijn!
Toen Willy op de leeftijd van 67 op pensioen ging, kroop het bloed waar het niet gaan kon. De tijd die nu vrij kwam, werd volledig gewijd aan nog meer wijnproeverijen en domeinbezoeken waar Willy en Guy wijn inkochten voor zichzelf en hun vele vrienden. Het was overduidelijk voor beide mannen om hun wijnimport verder te professionaliseren en zo werd Hope Wines geboren!


Eerlijke wijnen
Omdat Hope Wines vertrekt vanuit een persoonlijke wijnpassie van Willy en Guy is het aanbod beperkt maar zorgvuldig uitgekozen. Een groot deel van het assortiment wordt daarenboven pas geselecteerd na een blinde degustatie en beoordeling door een panel van wijnkenners, waarbij eveneens rekening gehouden wordt met de prijs-kwaliteitverhouding. Dit resulteert in een assortiment van hoge kwaliteit en dit aan een zeer betaalbare prijs. Kortom eerlijke wijnen die u in vol vertrouwen kan schenken aan uw dierbaren en natuurlijk aan uzelf.


Authentieke wijnen
Alle wijnen van Hope Wines worden door Willy en Guy zelf geproefd op het domein bij de wijnboer. Zo kunnen ze achterhalen volgens welke vinificatiemethodes deze werkt en krijgen ze een zicht op zijn vaardigheden en kennis. Uiteindelijk moet het plaatje kloppen! Zo weten ze zeker dat de wijnen die u koopt authentiek zijn van smaak en kwaliteit!

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden