Boire bon, c'est vivre bien!

Boire bon, c'est vivre bien!


Hope Wines is een kleine locale importeur en verdeler van fijne wijnen en is in 2019 gesticht door Willy Holsters en Guy Peeters, beiden huisarts. Ze zijn sinds decennia goede vrienden en gepassioneerd door wijn. Ondanks hun drukke leven als huisarts organiseerden ze regelmatig wijnproeverijen voor collega's, familie en vrienden. Hun gezamelijke vakanties liepen langs de grote wijnroutes van West-Europa. Beide dokters leefden voor en van de geneeskunde...en de wijn!
Bij al die domeinbezoeken werd steeds wijn aangekocht voor de eigen kelder, maar ook voor familie en vrienden. Het was duidelijk voor beide mannen om hun wijnimport verder te professionaliseren en zo werd Hope Wines (Holsters-Peeters) geboren!

 

Eerlijke en authentieke wijnen

Het aanbod van Hope Wines is relatief beperkt, maar zorgvuldig uitgekozen. Een groot deel is pas geselecteerd na een blinde degustatie door een panel van wijnkenners met beoordeling van de prijs-kwaliteitsverhouding.
Alle wijnen zijn ook op het domein zelf al geproefd. Contact met de mensen achter de wijn is belangrijk om ook een goed zicht te krijgen op vaardigheden en kennis van de wijnmaker en hun technische installaties en hygiëne.